天文科普探索行

為提升同學對科學技術發展的知識水平,本院於2010年3月24日舉辦學生活動之「天文科普探索行」,前往本澳首個科普教育基地 - 澳門科學館,就天文科普領域進行考察。由於第一期報名反應熱烈,再加上抵澳不久的國際漢語教師澳門培訓中心的學員亦非常渴望參與探索活動,「天文科普探索行」再次於4月7日舉辦。這兩次活動共多達150名同學參加。


MPI students and students of the International Chinese Language Teacher Training Centre of Macao joined a study tour to Macao Science Centre on 24th March and 7th April respectively to enhance student knowledge concerning aerospace technology and development.